Samsun Engelli Gücü Gençlik Kulübü Ampute Takımı’ndan OMÜ’de Gösteri Maçı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 36. Geleneksel Spor Şenlikleri kapsamında engelli farkındalığını artırmak amacıyla Ampute Futbol 1. Liginde mücadele eden Samsun Engelli Gücü Gençlik Kulübü Ampute takımı öğrencilerle birlikte gösteri maçı yaptı.

Yaşar Doğu Spor Bilimleri futbol sahasında yapılan sosyal farkındalık etkinliği Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Engelli Öğrenci Birimi tarafından organize edildi. Engelli bireylerin topluma entegrasyonu adına yapılan gösteri maçına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Samsun Engelli Gücü Gençlik Kulübü Ampute Takımı Kulüp Başkanı ve Antrenörü İlhan Elmalı, ‘Üniversitede böyle bir maç yapmak bizleri mutlu etti. Takımımızın oyuncularından Harun Yüksel OMÜ’nün öğrencisi aynı zamanda hem A Milli hem de genç milli takımın oyuncusu. Yine Cihan Duran, Mücahit Güven OMÜ öğrencisi. Ampute 1. Futbol Ligi’nde mücadele ediyoruz. MedicalPark sponsorluğunda arkadaşlarımızı topluma geri kazandırmak için uğraşıyoruz. Bu konuda destekleri için OMÜ’ye de teşekkür ediyoruz.” dedi.

Fotoğraf Betimlemesi: Yeşil sahada kanedyenle koşarak top süren bir oyuncu ve arkasında takım arkadaşlarının göründüğü görsel ile rakip ceza sahası önünde şut çekmek üzere olan ampute sporcu ile iki takım oyuncularının yer aldığı bir kare.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir