2020 PARALİMPİK OYUNLARI ŞAMPİYONU KADIN GOALBALL MİLLİ TAKIMIYLA SÖYLEŞİ

Samsun’da düzenlenecek 2021 Goalball Avrupa Şampiyonası öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Kadın Goalball Milli Takımımızla online söyleşiye davetlisiniz!

Yer:OMÜ Youtube Kanalı

Tarih: 26 Ekim 2021 Salı

Saat: 13:30

Görme Engelliler İçin Afiş Betimlemesi: Dikdörtgen şeklinde afiş tasarımının sol üst köşesinde lacivert zemin üzerinde altın renginde top fırlatan kadın imgesi ile birlikte “GOALBALL KADINLAR ALTIN MADALYA” yazısı yer almakta. Sağ üst köşede beyaz renkte Gençlik ve Spor Bakanlığı logosu yer almakta. Afişin üst orta kısmında goalball milli takım oyuncusu 6 kadın yumruklarını havaya kaldırmış. Bu görselin hemen altında turuncu zemin üzerinde beyaz renkte büyük puntolarla “2020 Olimpiyat Şampiyonu Kadın Paralimpik Goalball Takımıyla Online Söyleşi” başlığı yazmakta. Başlığın altında lacivert renkte “Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın katılımıyla” yazmakta. Altında ise sol kenardan afiş ortasına kadar uzanan lacivert zeminde beyaz renkle Moderatör yazısı ve altındaki turuncu zeminde yine beyaz renkle “Doç. Dr. Nursel TOPKAYA Engelli Öğrenci Birimi Akademik Koordinatörü” yazısı yer almakta. Afişin sağ orta kenarından aşağıya doğru uzanan lacivert zeminde sırasıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi logosu, ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ yazısı, Youtube logosu, Youtube.com/OndokuzMayisUniversitesi bağlantısı, 26 EKİM 2021 SALI – 13.30 tarih ve saati ile omu.edu.tr bağlantısı yer almakta. Afişin alt kısmında beyaz zemin üzerine ortalanmış şekilde sırasıyla Türkiye Paralimpik Komitesi logosu, Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları logosu ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu logosu yer almakta.