OMÜ’de Tekerlekli Sandalye Basketbol Gösteri Maçı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 36. Geleneksel Spor Şenliği kapsamında Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig takımlarından Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), iki takım halinde gösteri maçına çıktı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Engelli Öğrenci Birimi organizasyonu ile gerçekleştirilen müsabakada OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural da seyirciler arasında yer aldı.

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. M. Yalçın Taşmektepligil Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın başlama atışını OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep yaptı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği maçta Beyaz takım Yeşil takımı 62-53 mağlup etti.

ÇABES yöneticisi Kerim Deniz, engelli sporlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirilen bu organizasyona katılmaktan memnuniyet duymakla birlikte önümüzdeki yıl bazı eksiklikler giderilmiş şekilde organizasyona yine katılmak istediklerini ifade etti.